26 & 27 april 2023

Mariaplein, Beltrum

Welkom bij
Koningsdag en -nacht Beltrum

Koningsnacht Beltrum staat garant voor één groot feest! Ga met vrienden s’avonds helemaal uit je dak met de meest vette bands en Dj’s van dit moment! Nog meer genieten? Stap dan op Koningsdag in de auto en ga samen met een paar slimme koppen de strijd aan tijdens de autosterrit.  Ook de jeugd hoeft zich niet te vervelen want op Koningsdag staan Willy’s kinderspelen voor hen klaar. Deze dag zal in stijl afgesloten worden met een onvergetelijk feest!

 

Dit Willy toch niet missen?!

Aftellen tot koningsnacht 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

ARTIESTEN 2023

Autosterrit

Ben jij een koning(in) in cryptische puzzels?

Willy’s autosterrit is een route van +/- 40km die je aan de hand van een cryptische routebeschrijving gaat rijden.

Voordat je begint met de route, krijg je een reglement. Hierin staan o.a. verkeersregels die op deze route gelden, alsmede aanwijzingen die je moet volgen. Let wel….. deze kunnen elk jaar veranderen!

Heb jij de de minste strafpunten? Dan mag jij je wellicht kronen tot koning of koningin van Willy’s autosterrit. Succes!

Programma

26 april

Koningsnacht

Tent open: 19.30 – 02.00u

27 april

KoningsDAG

Tent open: 10.00 – 23:30u

Tickets

Dit Willy niet missen!

Tickets voor Koningsnacht en Willy’s autosterrit zijn hier verkrijgbaar en houdt ook de socials in de gaten voor vette winacties! Ter ere van Willy’s verjaardag is de entree op Koningsdag helemaal GRATIS!

SFEER

willy nog wat weten?

veel gestelde vragen

Voor ons Koningsnacht feest op 26 april heb je een E-ticket nodig. De verkoop van de Early-bird tickets start op 11 februari. De reguliere verkoop start op 25 februari.

De Early-bird tickets kosten €14,50. De reguliere tickets kosten €18,50,- Deze prijzen zijn excl. servicekosten.

Het Koningsdag feest op 27 april is voor iedereen GRATIS te bezoeken!

Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw jas veilig kunt achter laten. Kosten hiervoor bedragen €1,00. Contant betalen!

Wij maken gebruik van breekmunten. Deze munten kunnen bij de muntenkassa gekocht worden. Er is hier ook een mogelijk om te pinnen.

Heb je al goed in je mailbox gekeken, wellicht in de spamfolder? Niet gevonden? Stuur dan een mailtje naar willy@koningsdagbeltrum.nl

contact formulier